Individuel session

[vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1558519380154{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: #ffffff !important;}” el_id=”hvorfor”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Hvorfor terapi?

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner content_placement=”top”][vc_column_inner width=”1/2″][dt_vc_list dividers=”false”]

  • Er du kørt fast i dit liv, eller bærer du på en byrde som ikke rettelig er din?
  • Er du stresset, eller har du været det, og har svært ved at finde fodfæste og retning igen?
  • Måske er dit behov, at få klarhed over tankemylderet?
  • Føles det som om du driver tilfældigt af sted gennem livet, styret af følelser, ydre omstændigheder og andre menneskers forgodtbefindende?
  • Har du problemer i dit parforhold, og har du svært ved at mærke kærligheden til din partner?
  • Har du været udsat for voldsomme oplevelser som måske er uklare og tågede for dig selv, og svære at dele med andre?

[/dt_vc_list][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Måske din begrundelse for at søge terapi er en helt anden. Hvad end den måtte være, kan du

være sikker på at der er plads til dig og din problemstilling. Jeg kan tilbyde dig et rum bygget på

oprigtig interesse og inkluderende nærvær, hvor alle tanker og følelser er velkomne.

Jeg kan ikke fortælle dig hvad der er rigtigt eller forkert for dig, eller træffe beslutninger på dine

vegne. Du er eksperten i dit liv. Jeg kan tilbyde dig hjælp til at blive herre i eget hus, og give dig metoder til at få bedre fat omkring roden af dit følelsesliv.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1553759846311{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: #f2f2f2 !important;}” el_id=”hvordan”][vc_column][vc_row_inner content_placement=”top”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Hvordan det foregår?

Du træffer beslutningen, og kontakter mig, som det første og vigtigste skridt. Vi taler kort i telefonen, hvor du kan få en fornemmelse af om jeg er den rettet til at hjælpe dig med det du tumler med. Det er afgørende at DU mærker tillid og forståelse for din problemstilling, for at jeg kan støtte og hjælpe dig.

Du behøver ikke nødvendigvis at have en klar ide eller fornemmelse af hvad dine udfordringer er. Ofte er netop afklaringen omkring hvad ‘det hele drejer sig om’, den sværeste, og det første der skal arbejdes med i terapien.

Når vi sammen har indkredset din problemstilling, laver vi en handlingsplan, og en aftale om det videre forløb. Hvis ikke afklaringen alene, er nok til at hjælpe dig videre.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1553759857129{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: #ffffff !important;}” el_id=”hvad”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

HVAD ER TERAPI?

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Terapi handler om at skabe rammerne for forandring imod det bedre, og det der føles mere rigtigt for dig. Et terapiforløb vil typisk bevæge sig gemmen disse tre faser.

BEVIDSTGØRELSE

Det er svært at ændre på noget du ikke er bevidst om. Derfor er større klarhed om tanker, følelser og behov, afgørende for at du kan få fat i de uudfoldede ressourcer der skal drive forandringen, og medvirke til at bryde de mønstre der giver dig uhensigtsmæssige udfordringer. Dem der forhindrer dig i en friere livsudfoldelse. Bag ethvert mønster, det være sig i tanke eller i handling, ligger en identifikation, eller et selvbillede, der er opbygget og vedligeholdt gennem din hidtidige livsomstændigheder og din historie. På godt og ondt.

FORANDRING

At gøre op med gamle uhensigtsmæssige mønster kræver en reorientering, hvor du skal afsøge nye ukendte muligheder. Dette vil oftest føles utrygt og usikkert, og kræve motivation, mod og vilje. Her er det afgørende at have et andet menneske i ryggen, der ikke har en forhåndsforventning om hvordan du skal tænke, føle eller opføre dig,[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]men som nysgerrigt og fordomsfrit kan hjælpe dig med at afsøge terrænet, så du kan opbygge de nye kompetencer der skal til, for at du kan skabe et forbedret fundament som basis for at udleve dit potentiale.

INTEGRATION

I enhver forandringsproces er det helt naturligt at opleve modstand og modvilje. Når de første indsigter begynder at falde på plads, er det ikke ualmindeligt at du vil opleve afstandtagen til dine gamle mønstre, og de identifikationer og selvbilleder der var knyttet dertil. Her er et vigtigt led i terapien at få integreret og balanceret både det nye og det gamle. Således at du fuldt og helt kan accepterer og rumme både den du er nu, og den du var engang.

Et terapiforløb kan også være målrettet omkring en forhindring der udmunder i stress, traume, angst eller en fobi. Her vil vi kunne arbejde mere målrettet[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” enable_first_overlay=”true” first_overlay_opacity=”50″ first_background_color=”#6f251c” css=”.vc_custom_1551875115348{padding-top: 120px !important;padding-bottom: 120px !important;background-image: url(https://soerenstistrup.dk/wp-content/uploads/2019/03/Sort-hvid-parra.jpg?id=1146) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”landingpage-parallax”][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”landingpage-parallax-tekst”]

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål, er der noget du mangler at få uddybet, eller er der en problemstilling du går og tumler med, og gene vil have hjælp til, er du velkommen til at kontakte mig.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”][/vc_column][/vc_row]